SkolstartIdag började skolan. Det var... Deprimerande. Jag verkligen kände hur hjärtat sjönk när jag började närma mig skolan och jag såg eleverna från SFG stå utanför porten. Desto gladare dock blev jag av att träffa folk, till exempel Julia och Charlie som alltid är lika glada och snälla, det uppskattas ju! Men mest glad blev jag över att se Egg, ÅH vad jag har saknat henne! Och nu verkar det som om hon ska gå med oss i år trots allt, det känns bra. Hon hade klippt sig väldans fint dessutom!

Förlåt för den ointressanta bilden för övrigt, men jag är nog lite för lat och trött för att orka ta någon vettig bild, trots att jag har en söt 60-talsklänning på mig. Och jag behöver 60-talsvänliga skor! Jag har tre superfina klänningar, men inte skor som egentligen passar. Ingenting som egentligen passar faktiskt. Vilket får mig att tänka på de underbara skorna från BIBA jag hittade i London, de var alleles underbara och superfina, men två storlekar för små. Alldeles supersorgligt.

Min smileyfria vecka är över. Men jag klarar mig så fint utan dem så jag fortsätter nog i princip likadant, det känns bra! Och nu ska jag nog gräva fram mitt schema och bli lite varm i magen över hur bra det är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0