Random shitpilewaaaah

Hejjagheterhannahochärtypkonstanttrött? Okej, inte riktigt. Har bara varit konstant social de senaste dagarna så nu är jag helt slut. Så ja, inte så mycket till bloggande. Heh.

Det var dockmöte hos Lisa igår, väldigt trevligt! Har inte riktigt orkat föra över bilderna från kameran än, men det kommer väl antar jag. Vi gjorde photostorys och grejade, superkul! What happens at Lisa's pub... Gets out on the internet! Det gillar vi!
Har även varit med Christoffer, han snor min lediga tid. Men jag klagar inte. Alls. Jag är typ konstant upptagen hela lovet så det blir väl till att passa på antar jag?

Och idag! Idag har jag varit äckligt ambitiös. Jag och mamma bakade fyra olika sorters kakor samt knäck. Det är väl egentligen den största anledningen till att jag är så trött... Bakade konstant i några timmar. Uschusch...



Och bara för att jag gillar bilder så langar vi in en fin webcambild? Woopwoop, påsar under ögonen. Whatever! Jag har i alla fall konstaterat en bunt saker. För det första är plotröjor världens bästa basplagg. Jag måste ha fler, både tunna och tjocktröjor. En räcker inte långt.
För det andra så är klänningen jag har på bilden ultimat! Den är superfin och söt, men i ull, så den är varm. Med ett par tjocka strumpbyxor är den perfekt på vintern. I alla fall för jag som ballar ur över att jag inte kan ha alla klänningar, kjolar och shorts längre.
Och sist, jag måste börja gå och lägga mig med blött hår! Det blir mycket fluffigare, konstigare och roligare på det sättet. Definitivt trevligt.

Ikväll blir det Avatar. Men jag måste klä på mig först. Har tjockat runt mig i pyjmas och tofflor hela dagen. Det jobbiga blir att hitta något bekvämt, snyggt och varmt. Det är fan... 12 minus ute? Vidrigt. Jag måste skaffa fler basplagg som man kan matcha med sommarkläder så man kan ha dem nu också... Hade inte haft något emot en mori-garderob nu heller. Hade passat mig perfekt... Lager på lager och jävligt bekvämt. Mmm...

Luciamötet!

Helt sjukt mycket den här helgen. Vill bara lägga mig och dö någonstans. Är helt slut! Det tär på en att vara social 24/7 så pass länge. Har umgåtts med folk sedan i fredags morse. Sedan har det varit fullt hus. Om än trevligt!

Jag är ju världens dåligaste på att fotografera under möten, tyvärr. Men några foton på dockor blev det i alla fall!


Missnes söta Eru. Jag är kär. Supiadoll Yisol om jag inte har helt fel?


Insomnalias Ophelia. Superduperfin hon med. Iplehouse Tatiana? Jag blandar alltid ihop henne och Tania...


Amelie är ju till salu, och... Ja. Vad gör man för att försöka få henne såld? Tar med henne på ett möte och sätter Odette i knät på henne. Insomnalia har det jobbigt nu.

Jag har lite fina bilder från förberedandet också. Men de kommer vid ett senare tillfälle!
Blev inga bilder på människor heller. Den enda jag hade en fin bild på var Missne, och det kändes skumt att bara ladda upp den...

Luciamöte

Idag bär det av till dockmöte, härligt! Bilder kommer efter helgen. (förlåt för seg uppdatering, har varit mycket att göra!)

Jacka



Suck, orkar inte vrida på bilden. Min dator gör sådan automatiskt när jag laddar in bilder så nu är jag förvirrad. Whatever.

Min jacka! Har inte orkat ta en bild själv än, men hittade en som min lärare tagit. Jag gillar den, faktiskt! Måste bara skaffa manschettknappar. UGH.

Blekning



Docksylt? Fint. Tog bort Anthonys face up och blekte honom i helgen. Sjuk skillnad! Ska se till att langa bilder när han är helt klar.
Upptäckte en repa på honom igår också. Det var, inte kul. Den var jättedjup. Så nu är hans vänstra bröstmuskel inte lika macho som den högra... Kände mig väldigt produktiv som fixade till det direkt dock.

Jake/Korinth?

Tappade min telefon idag. På stengolv. Hej hjärtattack? Men den lever. Tack vare mitt stora, feta chokladfodral så studsade den bara till lite och landade mjukt igen. Tack och lov... Jag höll på att dö.

Jag har lite beslutsångest. Jag kan inte att bestämma mig för vilken docka jag vill ha hem först. Visst, jag måste få Amelie såld först, men sedan då? Jake eller Korinth?

Korinth:
+ Anthonys kompis och fd. KK. (hon är snäll)
+ Jag vill ha hem henne? Hon kommer bli fin. Kort lugg, långt lockigt hår, tighta polotröjor och åtsittande jeans. Attityd som fan.
- Jag måste vänta till Limhwas nästa pre order. De hade just en, och jag vet inte när nästa blir.


Jake:
+ Han ska vara en DS Saint? Jag har velat ha en i år.
+ Jag har velat ha en fashionista-kille ett bra tag, och han är det.
+Jag kan beställa honom när jag vill.
- Är inte hundra på resinmatchningen, krångel att beställa från olika företag. UGH.
- Han är elak? Inte lika elak som Mary dock. Hon skulle iofs gilla att få hem honom.


Vad tycker ni?

Headhunt

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger.

Ja. Definitivt. Jäveln som snor alla domännamn framför näsan på mig och Amanda ska headhuntas och styckas. Punkt.

Glee



Definitely blaming Petitesser och Hachi. 12 avsnitt sedan igår kväll/eftermiddag. Inga fler avsnitt att se. Jobbigt läge. Nästa kommer tydligen på onsdag? I can't wait...

Mail?



Woho, mobilbild, lovely! Anyway, jag skickade ett mail till Frank Turner, kunde inte låta bli. Och, jag hade inte förväntat mig ett svar. Alls. Men gissa vad jag just fick? Aningen förvånad. Och väldigt glad. (även om det var ett ganska snabbt svar så blir man ju glad~)

Frank Turner-spelningen.

Okej, genomngång av konserten. Inga bilder dock, Mayo ligger och sover i mitt rum och min mobil är där så...
Vi kom i alla fram till göta källare strax innan halv åtta och tjockade in oss. Det var. Tomt. Eller, vi var ju inte ensamma men tomt var det! Vi ställde oss och snackade lite vid ett bord ett tag och sedan tog Mayo en cider också.
Typ, halv nio körde förbandet igång. De var från Finland och. Fulla. Men de var roliga, så det gjorde inget~ Inte så bra dock. Det var mer... Trummapåtrummornasåhögtochsnabbtdetbaragår. Jaja~ Jag och Mayo sneakade fram oss till scenen då, det var liksom en... Osynlig linje några meter framför scenen, inga ställde sig där framme. Tyckte lite synd om dem. Men vi ställde oss där i alla fall.
Jag tror att det sedan körde i typ... En halvtimma? Jag vet inte, kollade inte klockan. Men, efter ett tag kom Frank Turner fram i alla fall och körde igång med "Live fast, Die old". Åh, jag älskar honom! Det var helt underbart! (bortsett från att jag fick saliv på mig hela tiden. Han sjöng... Intensivt. Minst sagt.) Anyway, efter den körde han... *försöker komma ihåg* "Reasons not to be an idiot", "Long live the queen", "Substitute" och "Try this at home". Kort och gott; en helt underbar start på konserten. Större delen av mina favoriter liksom...
Sedan var det dags för Dan's song, och han drar upp någon snubbe på scen som ska få spela munspelssolo. Very... Interesting. Han hade aldrig spelat det tidigare liksom~
Men, det ägde i alla fall. Jävligt hårt. Han var sjukt flummig mellan alla låtar och helt hilarious. Han slängde in en extrasång mitt i till exempel med följande motivation "I fucked up here last night, because I was drunk! *skratt* But it ended up really good so I thought I should do it again!"
När det var dags för encore så gick hela bandet av scenen och Frank stod kvar och sade ungefääär följande:
"Okay, so this is the encore, right now I'm supposed to go backstage for five minutes, drinking, doing drugs, sniffing cocaine and all of that. But I don't feel like that tonight! *skratt* So, I just thpught that I could stand over there for a little while while you do the cheering, okay? But first it would be very nice if somebody could bring me a whisky!" *går och ställer sig där han pekade medans alla applåderar*
Sedan gick han tillbaka till sin plats och körde en ny låt, som jag inte minns vad den hette. Men den var söt, trots att det var en ballad. När den var klar kom en av bandmedlemmarna (har jag för mig) med ett glas och en flaska whisky. Frank fick flaskan. Heh~
Jaja, sedan kom hela bandet ut och de körde två låtar till. De avslutade med "Photosynthesis", som var det perfekta avslutet på kvällen. Han uppmanade _alla_ att dansa och allt förvandlades till ett dansgolv och alla var allmänt skitglada.
Sedan var det sluuut... Och det sög. Men jag fick setlisten i alla fall! Frank gick av scenen och en minut senare var han ute i klubben och hälsade på folk. xD Jag och Mayo köpte varsin cider, jag ringde Hugo och mobbade honom lite. Jag tror aldrig att jag har varit så hes efter en konsert. Någonsin. Det ägde!
Meeeen. Jag tyckte ju lite synd om Hugo så... Vad gör man? Man ber om en autograf till honom! Så, Hugo har nu en fin autograf med texten "For Hugo, I missed you here! /Frank"
Jag är nöjd dessutom, när vi hade hälsat på honom så påpekade han, något förvånat, att vi stod längst fram genom hela spelningen. Duh?
Jag hoppas han kommer tillbaka snart! *dör*

Och till, det som inte kretsar runt just spelningen. Vi tog tuben hem direkt när vi avslutat cidern, ingen kände för att hänga kvar, vi var helt slut. Mayo är världens mest lättpåverkade person. Det var som på närcon, för er som var där, fast värre. Så himla roligt! (jag smygfilmade henne en hel del, så se fram emot det.)
Hugo kom hem strax efter oss, han hade varit på någon spelkväll eller något? I vilket fall så smet jag ut i hallen med autografen bakom min rygg.
"Huuugo...."
"Huh?"
"Jag är världens bästa syrra vaaa?"
"Vadådå?"
*jag plockar fram autografen*
Det fick mig att komma ihåg varför jag älskar att ge folk genomtänkta presenter. Hela han lös liksom upp och hans ögon typ... Glittrade. Och så fick jag världens hårdaste kram. Det är liksom en speciell min folk får när de blir uppriktigt glada, och den är helt underbar. Jag har lyckats få Hugo att se ut så två gånger i år, när han fick sin gubbkeps och nu. Jag älskar det!
Åh, jag hade det helt underbart igår helt enkelt!

Extas.

Fröken Hannah i extas. Återkommer med detaljerad information imorgon. Mayo är glad och full, Hugo är trots att han inte kunde gå ganska glad i alla fall och jag är bara glad. Det gillar vi!

Frank Turner!



Damp! Frank Turner ikväll? Holy cow, peppen! Mayo är påväg hit, sedan ska vi laga mat och jag ska spamma musik~

Kommentera, usch och fy.

Usch, jag hatar att kommentera på saker. Jag klarar inte av att göra det någonstans. Inte på bilddagboken och definitivt inte på bloggar. Speciellt inte på någon främlings blogg. Varför gjorde jag just det då? No idea. Ångest.

Idag blir det jobb, träffa Mayo och sedan Frank Turner. Trevligt!

Darth Vader



Nu ska jag sova! Världens snällaste Alexis får sitta på nattduksbordet och skydda mig från Darth Vader. Ja, jag drömde en helt sjuk mardröm igår natt. Den gick ut på att jag var Luke Skywalker och Darth Vader ville döda mig. Sedan visade det sig att Leia, under den röda farfarsdräkten Egg och Lina gjort, också var Darth Vader. Det var läskigt. Faktiskt. Då fick Alexis sätta sig i min säng och skydda mig från monster. Det var trevligt av honom

We<3Crap



Jag blir seriöst lika glad varje gång jag ser den videon... Hachi, jag älskar dig för att du gjorde den!!! ;___; <3<3 (okej, jag älskar dig ändå, men ja!)

Amelie sälj...

Snart skjuter jag någon! Ingen av de som varit intresserade av Amelie har hört av sig en andra gång. Hej drygt.

Köp min flicka?

Anth



Tog nya bilder på Anth idag. Ni anar inte hur kul det är att fota klockan sju på kvällen med 6 minus. Härligt! Jaja, bilderna blir lite... Urbanish-shabby typ. Helt okej. Måste ut och fota på morgonen någon gång. Det är så sjukligt fint ljus då. Uscusch.

Oja.

Alla som tycker att jag ska köpa en iMac och bli jätteglad räcker upp handen!

Och de som inte gör det bränner jag på bål. Tror jag.

Min bror alltså...



Ibland undrar jag vad det är för fel på min bror. Speciellt när en sträng på hans bas har gått sönder. Vad gör han? Jo, han löser det hela genom att komma in till mitt rum och spela luftgitarr till Dylan istället.
Något måste man roa sig med antar jag?

Hantverk E-Oh.My.God

Första lektionen i hantverk E idag. Det kommer äga. Stenhårt. (bortsett från att Amanda inte får gå den. Bajsbullar.)

Uppgiften för kursen är att skapa en minikollektion á minst tre plagg som vi sedan visar upp på Nordiska museet! Yup, den 21:a april blir det modevisning, you better be there!
Dock måste vi på ett eller annat sätt inspireras av utställningarna "Dukade bord" och "Folkkonst" Vilket är lite halvsegt. Men, jag fotade sönder mig coh ska nog kunna morpha ihop det med Dylan.



Spännande...

Right now in the mansion of Hannah



Precis. Bob Dylan. Det tog inte slut efter dokumentären häromdagen. Idag var pappa iväg och köpte "I'm not there" Och... Hör och häpna, sex Dylanskivor. Det börjar bli en fin samling nu. Men fan. Musiken han gjorde precis när han gick över till elektroniskt är ju fan mumma. Omnomnom.
Och kläderna. Ärligt talat. Titta på dem? Efter att ha sett Cate Blanchett i sådana kläder var det bara att inse; YESTJEJERKANOCKSÅHAHETAKLÄDER! Så. Jag måste erkänna att det är svårt att inte beställa hem en binder nu på stört. (för alla vet att bröst inte går ihop med kavaj. Punkt) Och så självklart sätta mig vid symaskinen. Typ nu. Men nej, det får vänta. Men snart i alla fall! Oja. I will.

RSS 2.0