The boat that rocked.Vet ni vad? Jag är kär. Stor risk för obsession i framtiden. Sist var det Hairspray. Jag går vidare ett decennium antar jag? 60-tal, fina kläder och bra musik. Hannah gillar. Såg den en gång igår, och alldeles nyss. Vi får hålla tummarna för att jag inte isolerar mig helt nu?

Djupa kvinnor i baskrarJag är i Berlin, och ungefär som kvinnan på bilden tänkte jag se ut imorgon. Eller, egentligen inte. Jag försökte hitta en fin bild på någon som sitter och ser djup ut på ett café iförd basker, men det gick inte så bra. Ni vet, de där stereotypiskt djupa typerna med en svår, sönderläst bok i ena näven, en cigarett i andra och varsin kopp svart kaffe, iförda basker självklart.
Jag är lite kär, jag har nämligen fått en alldeles underbart fin svart basker av mor min, äntligen! Jag tror att de flesat vet att jag älskar baskrar, så en svart har varit efterlängtad!
I vilket fall som helst har jag hela morgondagen att ägna ensam i Berlin, utan pengar. Spännande. Nejmen, jag kan nog tänka mig att ägna några timmar på ett mysigt fik med en bok. (och basker) Förmodligen kommer jag krevera efter ett tag, för när man är ensam får man mycket tid att tänka, eller hur? Och jag saknar Christoffer något så ohyggligt. Verkligen... Jättemycket. Sådär att jag nästan känner för att krypa ner i min säng och gråta. Men det är ju inget trevligt så jag får nog strunta i det. Dessutom är det ju (nästan) onsdag snart, coh då får jag ju träffa honom igen, tack och lov!

Men, det kanske är dags att sova. Jag vet inte riktigt. Det är nog att rekommendera dock, önska mig lycka till?

RSS 2.0