Ögon?

Roade mig med att slänga in ett vitt öga på Mary, och editerade det till ljusblått i efterhand. Ögat är något stort, så det ser lite halvgalet ut. Men vad tycker folk färgmässigt? Jag tror att jag föredrar det ljusblå, det känns lite... Kallare liksom. (duh) Nejmen, det känns som om det passar henne. Får se. Åsikter mottages tacksamt!

Oh, du underbara väskaIbland blir man påmind om att det är farligt att kolla runt på scandinavianphoto.se Som typ när man hittar de här kameraväskorna som man letat efter i över ett år och inte ens trodde såldes i sverige. Jag behöver en kameraväska-så varför inte skaffa en riktigt fin? 395:- kostar de. Och jag har inga pengar. Fy fan. Finns att köpa här om någon skulle ha sådan tur att de hade råd med en.

En liten bild från visningenTitta vad som just dök upp på facebook! En av bilderna fotografen tog på mig i onsdags mellan visningarna! Med två kilo smink och allt sådant där, men den blev ju faktiskt acceptabel, jag är imponerad.
Kläder av mig såklart. Jag är galet stolt över den där kavajen, bara så ni vet.
Ny längtar jag ju tills resten av bilderna kommer...

InspirationFröken Hannah orkar inte ladda upp mer än en bild för tillfället. Fler kommer förhoppningsvis imorgon!

Jag fick en plötslig inspirationskick. Och ja, resultatet. De två främsta tygerna är blivande Mary-klänningar för övrigt.

Fin helg. Bara så ni vet.

En kärleksförklaring.Vet ni vad som är typ det underbaraste som finns? Baskerhögar. Eller, det är väldigt fint i alla fall. Och nu kan jag stoltsera med att jag också har en. 7 fina baskrar i olika färger. 3 införskaffades idag. En ljusblå, en marinblå och en vinröd. Nöjd steg jag ut från hattbaren med en påse i handen.
Ja, jag älskar baskrar. Och det började på riktigt för några år sedan när jag köpte en grön basker på H&M, som bodde på mitt huvud alldeles för länge. Den är solblekt och ganska skabbig nu, men jag tycker om den ändå. Jag har även en svart basker köpt i Berlin i höstas, men den är också lite sönderälskad och kan inte ens ligga platt, så båda de baskrarna får ligga bredvid högen istället.
Äååh, baskrar. Man kan aldrig få nog. En vit i angora hade varit trevligt? Och kanske en... Babyrosa, en orange, en brun, en mossgrön... Ja, ni fattar poängen. Jag älskar baskrar.

Finfina skorNi vet när man har ett par skor hemma som är sådär galet fina? Men som man inte använder för att de är obekväma? Ungefär som skorna på bilden, trodde jag. Uppenbarligen har mina klackvanor förbättrats sedan jag sist använde skorna, och nu jävlar ska de användas! Har haft de sedan förra sommaren eller något, men inte använt de mer än när jag gick från posten, med skorna på mig, för att testa. Sedan dess har jag inte vågat.
De var ett riktigt kap för övrigt, begagnade Vivienne Westwood för 700:-, frakten inkluderad. Synd att det inte blivit av att de använts. Kanske kan behöva en omsulning i framtiden, men än så länge duger de.

Åh vad fina de är...

TangerineInspirerad ur en scen i "Eternal sunshine of the spotless mind" Filmen tillhör definitivt inte en av mina favoriter, men scenen är fin så jag kunde inte låta bli helt enkelt!

Ledtråd nummer två


Fårgris? Folke?

Jag kan ana en viss likhet alltså...

Boxer

Favoriten hittills på nya plattan:

-låten borta från youtube-

Så jävla bra hela skivan är. Jag är typ i extas.

Total lyckaBilden klarar inte riktigt av att illustrera kvällens lycka, men sanningen är den att jag satt och log i min ensamhet och lyssnade på musik. Vilken musik? Jo, "American slang" såklart, "the Gaslight Anthem"'s senaste album. Kan man vara gladare över ett album eller? Tveksamt. Speciellt när man inte hade förväntat sig att få höra det förrän i Juni. (Tack Hugo! <3) Jag höll på att dö av allmän spassighet när Hugo rusade in på mitt rum och skrek att han lyckats få tag på skiten.Nej, nu ska jag fortsätta lyssna. Woho!

Dagens bästaDet är väldigt fint när man hör sin bror skrika åt mig att "du vill nog verkligen höra det här Hannah!" från sitt rum, och så möts man av ett "Sätt på den där" och en nick mot hans mp3 som var inkopplad i högtalarna. Och vad möts man av? Nästa Gaslight Anthem-låt. Skivan är färdigmixad nu och uppenbarligen börjar låtarna läcka. Det gillar vi!
Synd bara att man inte lär kunna räkna med att få tag på skivan när den släpps, med tanke på hur galet stora de är i Sverige. Inte.

NyklipptRandom panikklippning, som vanligt. Men det är trevligt. Jag kan ju knappast vara ensam att få konstiga infall helt plötsligt och börja kapa håret?

Djurgårdspromenad

Idag bar det iväg på promenad runt djurgården tillsammans med Mamma och Folke. Riktigt trevligt var det, och vi åt lunch på rosendal, hur bra som helst. Men nu är jag SLUT. Bilder blev det i alla fall!And guess what? De är tagna med familjens kompaktkamera. Jag är i chocktillstånd. Återkommer senare ikväll med bevis på att man visst kan ta bra bilder på dockor med kompaktkameror.

Hemligt, schh!En ledtråd var det ja? Det kommer några fler ledtrådar, och om max två veckor kommer ni få reda på vad det är!

(och de vänner som faktiskt redan vet, får ta och vara tysta!)

MarypladderIgår passade jag på att ta ett snabbt foto av Mary i fönstret, hon är så galet fin. Men lite nya klänningar och ett par skor skulle ju inte vara helt fel. Och rätt ögon... Hur kan det ta så lång tid för mig att köpa rätt ögon egentligen? Kanske för att det är så svårt att bestämma sig? Från början hade jag tänkt ha chokladbruna typ, men nu lutar det mer åt isblå, det passar hennes personlighet mer. Vad tycker ni?
(och jag kanske ska publicera hennes bakgrundshistoria i bloggen?)

Jag har för övrigt en liten hemlighet på G, men det är hemligt, så det får ni inte veta än. Men en lite ledtråd kanske ni kan få ikväll?

TillbakaJa, ibland är det svårt att komma över en dator. Som typ när man kilar iväg till London i typ tio dagar och sedan direkt vidare till uppcon.
Men nu är det roliga över och man var hemma igen. I superroliga Sverige med det underbara vädret. På bilden ovan får ni nog en uppfattning av hur vädret i London var när jag åkte. Hurra!

RSS 2.0