Studentbilder då?


Finaste klassen med världens bästa lärare. Damn, I miss you already.


Finaste lärarna med finaste presenterna från mig och Amanda!


Amanda, jag och Vanessa dissade självklart flaket. (nej, jag är inte så förtjust i idén med öldusch) Vi blev runtkörda i stan av en vän till Vanessa i en fin bil istället!


Innan min mottagning svängde jag och Amanda förbi på Vanessas mottagning också. Där fanns balnd annat världens sötaste lilla Mio-chan. Hon uppfostras till modetönt. Titta in handduken så fattar ni nog. (Vivienne Westwood gillar vi!)


Och så lite modebloggarpoäng till mig, en outfitbild!


Fler bilder än så orkar jag inte ladda upp. Men fint var det i alla fall. Även om bilderna är sena.

CorinthHäromdagen blev min Breccia från Soom äntligen klar. Jag är nöjd som fan! Underbar blev hon. Det är Linn (Mayo-chan inom dockvärlden) som har målat henne och hon är nog duktigast i hela världen. (okej, kanske inte, men duktig är hon)
Det som saknas nu är väl ögon i en mindre storlek, ögonfransar och skor. Och så lite kläder såklart, än så länge har jag bara orkat sy en kjol, och knappt ens det.

För de som är nyfikna så är det här Corinth. Hon är en gammal vän till Anthony och nuvarande flickvän. Hon har en jävla massa personlighet och jävlar anamma. Precis som det ska vara helt enkelt.

Har jag nämnt att jag älskar att komma på karaktärer till mina dockor? Det kanske märks iofs. Kul är det i alla fall.


Ni får ursäkta min inaktivitet på senaste tiden. Jag skyller på studenten och jobb. ;)

Tatueringen igen dåNu är tatueringen så gott som färdigläkt. Ungefär tre veckor sedan jag gjorde den. Eller, den har inga sårskorpor kvar och den flagar inte i alla fall!

Jag kan fortfarande inte riktigt sluta titta på den. ÅH vad den är fin! Nu gäller det bara att hålla sig ifrån fler tatueringar. ;)

Stop motion

För några veckor sedan lånade jag ut Alexis och Anthony till Amanda, modellen till mitt projektarbete. Hon behövde dockor för att kunnde göra sitt eget arbete, en stop motion-film. Klart man hakar på det liksom?

Här har ni resultatet i alla fall:


RSS 2.0