Skolk

Fan alltså... Jag kan verkligen inte låta bli att skolka just nu. Skolkade nästan hela dagen igår ochnu skolkar jag från både matten och bilden. Helvete då. Min närvaro är redan åt helvete ju... Blir så jävla stressad över allting, men jag kan inte ta det lugnt och ta igen allt utan det är bara fler och fler saker som staplas på hög. Det håller på att bli helt outhärdligt. Jag behöver verkligen sommarlov. Men, nu får jag iofs se fram emot en ganska lugn tid. Studiedag imorgon, ledig på fredag och nästa vecka är det röda dagar från onsdag. Och massor med kul att göra iofs.
Men, mest ser jag fram emot att träffa Nick... Det känns som om det var typ 1 månad sedan vi träffades sist, men det ärtydligen bara 2½ vecka sedan. Jag måste verkligen sluta boka upp mina helger så jag kan åka dit. Tror att min brist på ork beror på att jag saknar honom också.

Och fan vad jag hatar att skriva emoinlägg btw.. D:

Jobbiga jävla vårmammor

Satt och åt lunch i solskenet i observatorielunden idag. Hade haft en urusel morgon och kände för att bara sitta där med min (visserligen äckliga) avokado och lyssna på musik. Allt var superhärligt, satt där och kollade på människorna som, liksom jag tyckte det var skönt att äta lunchen där i solen och bara ha det skönt. Sedan kom vårmammorna. De praktiska nyblivna mammorna i 30årsåldern och deras tjocka barn. Nej TACK! De slog sig ner några meter från mig, på en babyfilt och ställde barnvagnarna så att de skulle skugga de tjocka små ungarna. Ungarna i klassiska barnkläder a'la rosa för tjejen och blått för killen. Skitsött tycker kanske vissa, men inte jag.
    Vissa grejer vill man bara slippa en härlig vårdag, och perfekta mammor och deras SKITsöta barn är en av de sakerna. Nej, jag bestämde mig ganska snabbt för att gå vidare mot gamla stan och sätta mig på kajen med en manga, vad som helst, bara jag slipper vårmammor.
...Negativ a'la Alex Schulman, men palla...

RSS 2.0