Trasig telefon

Vet ni vad jag är trött på? Trasiga telefoner. Alla nya telefoner går sönder efter runt ett år. Min senaste gick sönder idag. Den är bara några månader gammal. Den stänger av sig när man försöker lyssna på musik, kameran funkar inte och  folk hör knappt när man snackar. Och allt hände idag? Den funkade finfint igår. Skumt.
I vilket fall som helst blev det bara till att byta tillbaka till min gamla mobil som (nästan) funkar som den ska. Men, trasig mobil... Det är tecken va?


Precis! Dags för en iPhone! Så det är bara att skrapa ihop pengar. Blir dyrt att betala den jävla telefonräkningen själv, eftersom man inte verkar kunna köpa en iPhone endast (?) Men, sådant är livet, lite fancy måste man minsann få vara! Under tiden som jag skrapar ihop pengar får jag dock leva med min repiga lilla mobil. Jaja, sådant är livet!

Hachi är nog sötast i typ hela världen?Det här är Hachi, hon måste nog vara en av världens sötaste, eller hur? Inte för att man ser så mycket när hon gömmer sig sådär, men det var den enda bilden jag tog, så då får den duga. Så, jag har spenderat en viss del av eftermiddagen med henne, jag slutade sent så det blev inte så länge, men det var trevligt så länge det varade, eller hur?

Jag är helt slut nu för övrigt. Känns som om jag inte gör annat än att träffa kompisar hela tiden, och så gå i skolan. Men, det är väl så det ska vara~ Jag lyckades till och med hålla mig från att skolka från sista lektionen, hur gärna jag än ville! Skolka är dåligt, right? Men, imorgon är det fredag, så jag kanske överlever veckan ändå~ Även om jag ska jobba på lördag.

Jag tror jag är för trött för det här, right? Sova? Frestande... Mat? Inte lika frestande. Jobbigt läge.

SkolstartIdag började skolan. Det var... Deprimerande. Jag verkligen kände hur hjärtat sjönk när jag började närma mig skolan och jag såg eleverna från SFG stå utanför porten. Desto gladare dock blev jag av att träffa folk, till exempel Julia och Charlie som alltid är lika glada och snälla, det uppskattas ju! Men mest glad blev jag över att se Egg, ÅH vad jag har saknat henne! Och nu verkar det som om hon ska gå med oss i år trots allt, det känns bra. Hon hade klippt sig väldans fint dessutom!

Förlåt för den ointressanta bilden för övrigt, men jag är nog lite för lat och trött för att orka ta någon vettig bild, trots att jag har en söt 60-talsklänning på mig. Och jag behöver 60-talsvänliga skor! Jag har tre superfina klänningar, men inte skor som egentligen passar. Ingenting som egentligen passar faktiskt. Vilket får mig att tänka på de underbara skorna från BIBA jag hittade i London, de var alleles underbara och superfina, men två storlekar för små. Alldeles supersorgligt.

Min smileyfria vecka är över. Men jag klarar mig så fint utan dem så jag fortsätter nog i princip likadant, det känns bra! Och nu ska jag nog gräva fram mitt schema och bli lite varm i magen över hur bra det är!

Släktkalas, Oh my.

När man är arton år måste man tydligen ha släktkalas, även om man inte vill.Men... När man får så söta koppar gör det ju nästan inte så mycket. De är från designtorget och alldeles för underbara för sitt eget bästa. Jag måste nog dit och köpa några till...Sedan finns det ju en till trevlig sak med att fira födelsedag. Tårta! Jag vet att bilder är hundra procent värdelös, men ni fattar grejen, tårta! Sjukligt gott. Och resterna finns kvar så jag har bjudit över en gammal kompis på tårtkalas idag, trevligt värre! Speciellt då vi nyligen börjat prata igen efter typ tre år. Då är det lite extra trevligt att ses, även om han är en sådan där otrevlig person som vuxit jättemycket. Usch och fy!

Cupcakes och matlagning

Idag har jag varit duktig. Långkok på gulasch. (hela åtta timmar, och det blev inte lite gott det!) Påbörjan av rumsstädning och så det roligaste... Cupcakes!

Namnlöst-1


Jag tycker de blev fina, i alla fall för att vara förstagångscupcakes. (och det blev ett troligt långt ord, men det är trevligt ändå.)

Smileyfri vecka och sneaky byt till bloggen igen.

Ja, för det förstå så har jag infört en smileyfri vecka, tyckte det kunde behövas. Smileys används FÖR mycket.


Anyway, tänkte försöka vara lite ambitiös och lägga upp bilder också. Duktigt va?


Favoritbilden på något som inte är dockor just nu. Jag... Gillar den på något sätt?

RSS 2.0