Korinth



Ja, i dagarna så kommer jag beställa en soom breccia. Självklart utan face up, kläder, peruk, ögon. Allt sådant där. Och alla fantasydelar slipper jag genom att jag lade upp en split-tråd på DoA. Jag är lite sur på mig själv över hur mycket dockor det blir helt plötsligt dock... Men snart är Amelie såld, och då blir det bättre. Och Jakes kropp får vänta ett tag nu. Faktiskt. (sedan att jag har massor med andra dockor som jag... Inte vill köpa. *host* Gör ju bara saken bättre?)
Åååh the obsession. Nej, jobbigtjobbigt.

Piercing



Igår var jag hemma hos Lisa. Och piercade mig. Spännande, right? Lisa piercade var nervös som en jävla gnu och höll på att dö när det började blöda. Men det gick bra i alla fall. Kändes inte alls faktiskt. Det bara blödde ganska mycket?
Och för de som undrar så sitter piercingen i själva strängen mellan läppen och tandköttet. Inte alls lika obehagligt som det låter~! Dessutom är det typ, världens sötaste piercing, eftersom den bara syns när man ler. (Vilket jag har en förmåga att göra väldigt ofta) Eller om man gör konstiga miner. (Vilket jag iofs också brukar göra väldigt ofta...) Smiley heter den i alla fall~ <3

Jaja, idag blir det jobb och sedan dockmöte!

Ett försök till foton med mjukt ljus



Jag fotade Remus lite grann också, fin pöjk det där. Blev rätt nöjd när jag redigerat klart dem. Bestämde mig för att göra precis tvärtemot hur mina bilder brukar se ut. Så jag drog ner på färger och klarhet i bilderna. Tycker det blev fint!

Idag har varit ambitiösa dagen som ni kanske märkt? Fotat sneakshot till visningen, fotat Remus, lagt till en header på bloggen (jösses det var lättare sagt än gjort) och så har jag skrivit på Marys bakgrundshistoria. Kul har det varit i alla fall!

Smygtitt till visningen



En snabb sneakshot på länningen till visningen på nordiska. Jag längtar tills visningen är över så jag börja ha den hela tiden, jag är kär!

För övrigt är poladroid världens underbaraste program. Det är gratis, enkelt och kul. Dra bilden till den lilla "polaroidkameran" så editeras den om till en polaroid, helt automatisk. Jag tycker det är supercharmigt. <3
Skaffa programmet här.

Och igår mailade jag iväg vilken låt jag vill ha till visningen. Det blir Subterranean Homesick Blues av Bob Dylan. Underbart trevlig låt faktiskt.


Och videon är fin.

1 finished, 2 to go.



Idag blev första plagget till visningen på nordiska museet klart. Ett par byxor och en kavaj to go. Yay! Kommer bli en hel del sömnad hemma, men that's life! Snyggt blir det förhoppningsvis i alla fall.

Helgen i bilder


Kaninmatlagande tillsammans med Lisa och Christoffer på fredagen, som efter mycket om och men faktiskt lyckades ta sig hem till mig.


Sedan ägnade vi resten av kvällen till att sitta i mitt kök, dricka te, prata och ha massor med tända ljus. Och vänta på Linn.


Hugo blev lite trött.


Och Linn kom inte, vilket var tråkigt. Fast vi var glada ändå för vi hade varit på nattlig promenad för att införskaffa ingredienser till parfait och maränger.



På morgonen åt vi vår parfait. Som var typ godast i hela världen. Med hallon, citron och kanel i. Jag dör bara av att tänka på den.


Sedan kom Linn och läste små trädgårdstidningar.


Fast självklart var det inte hennes tidning, utan Amorinas, hennes nya docka.


Och ja, sedan diskuterade vi ytterst seriösa saker och drack te tills det blev dags att åka iväg till Amanda på tjugoårskalas. Men därifrån har jag inga bilder. Men det var trevligt med skumpa och tårta. Och Linn blev alldeles lagom roligt superfnissig.



Vinter



Det är ju helt skamligt vad överaktiv jag är för tillfället.
Men har ni tänkt på att snön gör att man inte riktigt orkar engagera sig ens? De senaste dagarna har jag ägnat åt att gosa ihop mig med trevliga människor i mitt kök med massor med te, firat Amandas 20-årsdag och som idag... Inte gjort någonting alls eftersom det inte ens går att komma till skolan.
Vilket för mig vidare till nästa ämne-hur svårt kan det egentligen vara? Att ha fungerande kommunaltrafik menar jag. De klarar sig uppenbarligen finfint i Norrland för tillfället i alla fall. Vilket betyder att tekniken egentligen skulle kunna fungera. Om SL orkade lägga ner de pengarna på sådant. Jag förstår inte riktigt vad de tänker men, men, men.
Tydligen så ska trafiken inte fungera imorgon heller. Vilket gör mig nyfiken på hur jag ska lyckas ta mig till skolan, när jag verkligen behöver det. Imorgon är det sömnad och ja... Det är knappt två månader kvar till slutvisingen.

Anyway, återkommer när Christoffer inte är strandsatt här. Har en helt bunt bilder fårn vårat eviga tedrickande, matlagande, bakande osv från helgen.

Current obsession in the mansion of Hannah



Alltså. Ja. För de som känner mig så är ni nog väldigt medvetna att jag är väldigt bra på att nörda ner mig i saker-right? Och, the Vampire Diaries är det senaste. Jag, Hugo och pappa gosar ner oss i soffan med godis och tittar på några avsnitt när vi får chansen. Mamma sitter och suckar ett tag innan hon ger upp och går och läser istället.
Rip-off av Twilight tycker många? Eller inte. Det är ju liksom... Riktiga vampyrer? (dessutom är böckerna äldre)
Nejmen, jag gillar. Faktiskt. Det är liksom alldeles lagom mycket halsavslitande och annat mysigt. Haha, jag är smått besatt ja... Skärpning!

Banksy och annat trevligt



Ja, såhär går det när man skriver ett skolarbete om Banksy? Som för övrigt är världens coolaste street artist. Tveklöst. Och jag älskar just den som Anthony fick modella lita framför. Jag får seriöst förföljelsemani av CCTV. (Englands kameraövervakningssytem, det är fan helt sjukt...)
I vilket fall som helst så hade jag lite canvasutskrifter av några av hans grejer hemma, så de fick agera bakgrund idag. Och för de som inte vet vem Banksy är-googla, cool jävla snubbe. Om han nu är en snubbe, vilket man inte är säker på...

Igår var för övrigt en gammal klasskompis/barndomskompis här. Vi har inte setts på... Länge! Väldigt kul var det att ses i alla fall. Jag tror jag lyckades dra ner henne i dockträsket till och med. Vi får se. Imorgon blir det födelsedagsmiddag hos henne också. Jävligt kul!

Supertöntigt jättekär

Alltså, vet ni vad? Min pojkvän är typ världens jobbigaste människa. Varför då?
  • Han är typ världens snällaste människa, även fast han har sina negativa sidor så är han alltid snäll. På något jävla sätt.
  • Han säger massor med sappy saker som är jättetöntiga, men han får mig ändå alltid att le när han säger det...
Men vet ni vad. Jag tänker stanna där. Jag kan fortsätta i all evinnerlighet. Problemet är att resten av listan är anledningen att han är så jobbigt. För han gör mig sådär supertöntigt jättekär också. Och det är elakt...

I vilket fall så älskar jag honom, very badly. Och jag kan inte sluta prata om honom. Så gång på gång kommer jag på mig själv med att sitta och le över något gulligt han sagt och så har jag liksom inte kunnat låta bli att skicka det vidare till Amanda. (Förlåt!)

Seghet!



Alltså, ja. Sega tjejeN jag är liksom? Har inet blivit så mycket fotande de senaste dagarna. Skäms på mig.
Jag har mest suttit hemma och nördat kick-ass, städat och annat sådant där.
Men vet ni vad? Kläderna finns nu att köpa! www.saganomrimfrost.se In och handla nu hörni!

Man kanske ska ta och baka kakor? Hmm...

Det värsta med vintern



Säga vad man vill om kyla och allt det där. Men det värsta uder vintern är ändå bristen på ljus. Jag blir GALEN! Börjar ledsna på att 75% av bilderna blir suddiga. Faktiskt. Nej, ge mig sommar och bra ljus så gott som hela tiden?

Papperskorgen ja.



Alltså, ibland inser man att det kanske hade varit en bra idé att tömma papperskorgen? Som typ när man har 3,7GB kvar på hårddisken och över 13 000 onödiga filer i papperskorgen som man inte vill ha. Jösses...

Kakor... Ojoj.


Alltså... Ja. När Amanda är här  blir det lätt lite galet. Som typ, att man sågar farinsocker för att det är stenhårt och man har ett desperat behov av kakor?


Och då återstod bara problemet med att det var stora klumpar... MORTEL!


Efter mycket om och men fick vi alla fall våra kakor.


Som ni förmodligen ser så är de typ... SJUKT goda.


Och det hela slutade i en smärre sockerchock, en lösmustasch och galet mimande i köket. Trevligt var det i alla fall!



Vad ska man ha knark till när man har kakor och Amanda?

Rimfrost

IMG_9864

Bild till er! resten hittar ni här.

Kreativiteten flödar!

Ojoj, fullsmockad dag! Har äntligen fotat kläderna till mitt projektarbete/småföretagande. Skönt att få det överstökat. Dessutom så är ju modellen världens sötaste och trevligaste också så... Kanske lägger upp en bild och en länk sedan så ni får se ni med!

Sedan fick jag för mig att jag absolut skulle göra cupcakes. För det är ju typ godast i hela världen? jag änvände det här receptet för själva muffinsarna och det här till frostingen. Helt sjukt gott är det. Langade i lite hallon i smeten och lade till 100g smält vit choklad i frostingen. Omnom...


För er som tror att cupcakes ska täckas av det där äckliga bajset man har på pepparkakor-tänk om. Det är såhääär det ska se ut! Nom.


Och såhär... Hmm... Fina? Såg de ut till slut. (Jag måste verkligen öva mig på det där med att använda spritsen...)


Nejmen titta... Två cupcakes som inte fick plats på fatet... Hmm... Mat om 30 minuter, fan.


Äsch, vem bryr sig, äta ska man annars dör man. Omnomnom. (Och titta, ett bevis på att min bror är besatt av "the Gaslight Anthem" också)

Fattar ni hur sjukt gott det där var? Det typ, existerade inte. MUMS.

Nej, nu ska jag roa mig åt att lägga ut bilder på kläderna på företagsbloggen!

Ibland bjuds det på krabba


"Snälla?"


"Omnomnom"

Ja, såhär ser det ut hos mig när det bjuds på krabba. Cleopatra sätter sig på en stol bredvid,

Tjusiga Jake



Ja, så här kan det se ut hos mig ibland. Observera Cleopatras urtjusiga min i bakgrunden.
Det är för övrigt så här mycket Jake har än så länge... Eller, egentligen har han inga ögon heller för de han har på bilden är för små och i fel färg.
Men, visst känns det bra att jag har ett huvud och ett par skor? Riktigt komplett!

Är fullt upp på skolfronten just nu förresten, så vi får se hur det gåt med bloggen den närmsta veckan. Förhoppningsvis hinner jag skriva någon gång ibland ändå!

Fotostafetten!

Ja, äntligen har man lyckats med bravaden att ta ett foto till temat man fick. Det var... Jobbigare än jag trodde. Har ni någon aning om hur svårt det är att porträttera lycka eller? Jag ville inte ta något foto ur arkivet heller, trots att jag har massor med bilder på Folke när han är lycklig... Men det kändes tråkigt. Och inte kunde jag ta en ny bild heller, för han kommer hem med mamma och pappa när det är kolsvart ute, och då blir det svårt. (men åh vad jag önskar att jag kunnat ta en bild igår när han och Linn sprang runt och lekte i snön igår. Riktigt lycka minsann!)
I vilekt fall som helst slutade det med den här bilden.


Inte så... Intressant. Men jag konstaterade att jag inte skulle lyckas få hit alla mina nära och kära på två dagar och få plats med dem i min soffa. Hur trevligt det än hade varit. Så jag gjorde helt enkelt en liten materialistisk version av det hela och valde att välja ut de saker jag äger som gör mig lycklig och fota de tillsammans!
Från vänster till höger:
  • Mina dockor, alla fick inte plats så jag fick nöja mig med Mary. Men de är så fina och gör mig så kreativ, och det gillar man!
  • Fotograferingen fick mitt dåliga kitobjektiv stå för!
  • Framför alla skivor finns det, knappt synligt, penna och bläck. Bara för att skrivandet också gör mig glad.
  • Och bredvid det har vi nål och tråd-eftersom att sy är så underbart!
  • Bakom allt sedan har vi alla mina favoritskivor. (och min brors vinylversioner av några av dem...) Frank Turner och the Gaslight Anthem för hela slanten! Musik kan om något göra en lycklig!
  • Vivienne Westwood. Ni ser parfymen och den uthällda smyckeslådan? Ett litet smakprov på min samling. Hade mer än gärna tagit med allt, men det fick inte riktigt plats... I vilket fall som helst blir man alltid glad av fina smycken och kläder designade av en tokig tant!
  • Och så sist men inte minst, min nalle! Vet ni hur mycket jag älskar min nalle? Väldigt mycket. Och jag skäms inte för att säga att jag vid 18 års ålder fortfarande sover med honom. Nej, han gör mig lycklig!
Men, så ska vi självklart komma ihåg att egentligen så är det allra viktigaste alla fina vänner och familj det bästa som finns-och det enda som gör en 100% lycklig!

Nu skickar jag i alla fall vidare stafettpinnen till sinneskatten som får tema... Nostalgi! (för jag vet att den här bilden kommer göra mig nostalgisk någon gång i framtiden!) Så nu tycker jag att du ska gräva fram saker som får dig att tänka tillbaka på den gamla goda tiden!

Och jag missade ju att det skulle vara en triss... *suck* Men, langar upp några lyckobilder från arkivet istället!


En bild på en väldigt lycklig Folke i snön. Den dök upp direkt i mitt huvud när jag först fick temat, men ville ju egentligen ha en nytagen bild så... Men nu kommer den i alla fall!



Och så en bild på världens gladaste kusin. Hur kan man inte vara lycklig när man bygger en koja på landet liksom?


Ja, editerat och klart. Det får duga!

Tatuering och funderingar

IMG_7132

Alltså... Ja. Jag drömde att jag äntligen tatuerade mig. Och fan, nu tycker jag att jag borde ha råd med det på stört! (trots att tatueraren i drömmen envisades med att vara heeelt sjuk i huvudet...)

Har för  övrigt fått pinnen i fotostafetten nu. Det är... Svårt. Har fått "lycka" i uppgift.  Man kanske ska ta en bild på Folke i snön eller något? Jag vet inte...

Överaktiv?



Jag hatar lite grann att jag har mina perioder då jag är SUPERaktiv? Liksom, jag har fotat dockor tre dagar i rad nu? Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag kan liksom inte låta bli? STÖRIGT. Och imorgon får Anthony sina skor, så då kommer jag behöva fota dem också...

Jobbar på som fan med projektarbete och modevisning just nu. Projektarbetet ska fotas nästa onsdag, coh jag har inte ett plagg färdigt. Tänkte stanna kvar i skolan imorgon och sy som en galning...
Och modevisningen kämpar jag också på med. Gjorde efter mycket om och men klart toillen till kavajen jag ska sy. Vilket jävla helvete det är att sy kavajer alltså, ni har ingen aning...

Tillskott till dockfamiljen!



Säg hej till Jake! Han behöver... En ny face up, en egen kropp (han fick låna Remus kropp till fotona), ögon, peruk och kläder. Men skor har han i alla fall! Han är underbart fin och hans näsa är... Bäst?

RSS 2.0