Det där paketet ja.

Det var ju det där andra paketet ja, som jag glömt att lägga upp bilder på tack vare alldeles för mycket läsning.

Ja, min Soom Breccia kom i onsdags. Som ni ser är det inte mycket hon har än. Men peruk och ögon är påväg, och snart får hon face up också! (alltså sminkningen i ansiktet) Jag måste bara få tag på Linn så jag kan släppa av huvudet på henne.
Fler bilder får ni inte se än, men de kommer när hon är klar. Lovar!

Har jag nämnt att jag älskar paket på posten? Förmdoligen... Men det kan sägas flera gånger, jag älskar paket på posten!

Nejmen så fantastiskt!Igår så glömde jag ju att uppdatera senare på kvällen som jag hade tänkt. (jag skyller på true blood)

I vilket fall som helst är jag imponerad. Ser ni mitt hår? Det är lockat! (ja, i rufsiga lockar då, det var meningen) Jag är själv imponerad i alla fall. Såhär långt hår har jag inte haft på nästan tre år tror jag. Lockat håret har jag inte kunnat göra i alla fall. (okej, lite grann, men inte sådär)
Jag har dessutom börjat komma förbi det allra jobbigaste stadiet när man ska växa ut håret. Vi får se hur det går, men långt hår hade ju varit lite spännande! Har inte haft längre än såhär sedan... 2003 tror jag. Det är länge sedan!


Sedan var det det där andra paketet då? De flesta känner nog till det redan. I alla fall ni som är inne något på bjd.nu. Jaja, det får bli senare, nu ska jag fortsätta läsa!

Pakethämtardagen!

Ja, det har ju varit lite mycket på senaste tiden, så ni får ursäkta min inaktivitet!

I vilket fall som helst så har det varit en galen pakethämtardag idag! Eller, jag har varit på posten två gånger. Och vi börjar med det minst intressanta paketet, eller hur? Och den vidrigaste bilden på länge. Jag tog den mest för att visa upp Mary:s nya kläder för en kompis.

Vad tycker ni? Jag älskar dem i alla fall! $20 kostade dem, $23 med frakt. Köpt från ATsuri på den of angels. Duktig som fan!
(och nej, jag har inte orkat byta tillbaka från ögat jag testade för några inlägg sedan)

Utkast: Maj 13, 2010Problemet med limiterade dockor som man får panikköpa om man tycker om dem? När de väl börjar skickas ut efter minst två månader är man inte alls säker på om man har gjort rätt.

Vad man gör när man är sjuk.

Idag är en sådan där dag då man är hemma och är sjuk och kreverar av uttråkning. Så då är det bara att plocka fram kameran. Efter över en veckas sjukdom så bör man ju hitta på något att göra, eller hur? Jag brukar få inspirationsattacker och fota lite. Sedan blir det inte alltid bra, men man har något att göra i alla fall.

Hemligheten var det ja.

(Foto tagit av Jesper Elcar och sådant där)

Ni vet den där hemligheten jag snackade om? Den är officiell nu. Vill ni veta vad det handlar om? Trodde väl det.

Ser ni bilderna ovan? De är inte tagna i Sverige. De är tagna i London. Men det hjälper väl inte er så mycket va?

För er som inte redan visste det så äger mina föräldrar ett företag som heter "Kaffemaskinen", som säljer espressomaskiner, kaffe m.m. Och där brukar jag jobba extra såklart. Om ni ser den översta bilden så förstår ni nog vad jag kommer till va? Jo, vi har öppnat i London.

Nästa bild? Ett hus en liten bit söder om London. Men inte vilket hus som helst. Huset jag befinner mig i just nu. Och huset jag kommer flytta till i Augusti.

Ja, det var det. Till hösten flyttar jag i London, och jag har ingen aning om hur det hände.

Eller okej, det har jag faktiskt. Typ. Mamma och pappa har snackat om att öppna i London länge, och när vi var där i Januari blossade idén upp igen. Tanken från börjar var väl att jag och Jon, en brittisk arbetskamrat, skulle ha bott coh jobbat i London. Men sedan kom de på andra tankar, och nu flyttar vi dit hela gänget.


Mina föräldrar får galna idéer, och jag älskar dem för det.

Presentation-Mary

Jag tänkte att det faktiskt var dags att presentera mina konstiga dockor och deras bakgrundshistorior och sådant. För ni vet, de är inte bara fina? Halva nöjet består av att sitta där och skriva berättelser, hitta på karaktärer som sedan får någon form av... Fysisk form? Jag vet inte riktigt. Det är nog svårt att förklara utan att låta helt whacko.

I vilket fall börjar vi med Mary, för hon är den dockan jag arbetat mest på den senaste tiden.Namn: Mary Rosalyn Woods
Ålder: 22
Födelsedag: 18:e September
Allmän fakta: Här skulle jag kunna skriva ut ilken charmig person Mary är, men... Det blir ju inte like roligt på det sättet va? Nej. Speciellt inte när jag har skrivit så mycket om henne. Och då är det ju roligare om ni får läsa er till hur hon är? Ja, så gör vi. Jag publicerar första delen ikväll då. Och sedan får vi se vad som händer!

Dockfakta:
Modell: Supiadoll Rosy
Resinfärg: Normal skin
Längd: 58 cm
Face up: Mayo-chan (alltså vem som har målat ansiktet)
Peruk: Cancan, minns inte vilken modell, färgen heter "rust" i alla fall.
Ögon: För tillfället ett billigt par från okänt märke. ø 12 mm


Det får duga för tillfället. Resten får ni läsa er till den kommande framtiden.

RSS 2.0