Fin musikVissa saker får en ju bara riktigt glad. Som den här låten. Åh vad jag längtar tills videon släpps. <3

Är lite på "Det är synd om mig jag är ju så ensam"-humör just nu. Jag har ju haft ett par underbara veckor. De coolaste delarna har jag ju inte skrivit här. Men ja, jag är kompis med Criso. As in "I see you more as a friend now" när vi diskuterade fans. Det känns trevligt! Äntligen lite kompisar i det här landet! Men nu åker de iväg på turné med Gaslight Anthem i en månad. Så det var ju lite tråkigt! (Jag är inte alls avundsjuk)

Skulle kunna skriva om allt häftigt som har hänt. Men det skulle ta så lång tid. Så jag gör inte det. Det har varit grymt i alla fall. Obeskrivligt.

Men nu är det roliga över, och då får man lyssna på Frank Turner, för hans låtar får en att skärpa till sig lite!

Ännu mer SharksIbland är folk lite galna. Pratade med Criso (bassisten) på FB igår, och han snackade om att de spelat in några fler demos. Självklart blev jag nyfiken som fan, och han berättade att de jobbade på att spela in ett het album och inte en EP.
MEN, det är inga som vill signa dem. Vilket lär vara galet vanligt bland små band. Men band som släpper en osignad EP som får 4/5 av Kerrang! och 8/10 av Rocksound? Kom igen! De är grymma, ge dem ett kontrakt. They're up and coming, passa på när ni fortfarande har chansen. ;)

Jaja, det stör mig i alla fall.

Och för er som kanske eventuellt reagerade på FB-delen så lade han till mig där häromdagen efter lite Twitter-snackande. Han är snel. Haha, och väldigt orolig över hela grejen med att jag åker till Birmingham helt själv för att se dem! Jaja, det blir nog bra!

Post!It's a beauty! Anlände strax efter två idag. "Trains" och "It all relates" är favoriterna än så länge. Ser fram emot Birmingham nu! Jobbar på att övertala Criso om att spela "Museums", en av deras äldre låtar. Underbar är den!

Jaja, nu är det repeat ett tag framöver som gäller. Precis som det ska vara.

Show of HandsÖverväger att tälta vid brevlådan. Sharks EP har börjat anlända hos folk som har förbeställt. Och ja, det har gjort såklart. I'm stoked. (Jag älskar dessa superanvändbara brittiska uttryck)
Hoppar upp och ner i skrivbordsstolen för att jag är så... Stoked.
Diksuterar även låtlistan inför spelningen med Criso, basisten. Känner mig lite lagom glad just nu.

Har jag nämnt att jag älskar små band?

BirminghamJapp. Nu var det bokat! Tåg och hostel i Birmingham den 19-20:e. Jag är galen!
Men, jag nämnde inte varför, eller hur? Det är nämligen så att Sharks har sin release show i Birminham då. Och jag tänkte dissa det... För det är ju faktiskt Birmingham? Att åka dit kändes lite overkill.
Tyvärr så skrev deras bassist til mig på Twitter och undrade hur/om jag skulle komma dit. Och när jag sade att jag inte skulle komma så sade jäveln att jag definitivt skulle missa något. Och jag kunde inte göra annat än att hålla med. För jag VET hur mycket jag skulla ångra mig om jag inte åkte. Så nu åker jag. Hopplös som jag är! Så nu får pojkvaskrarna se till att det blir grymt! Men det tror jag, för det brukar det bli när man snackar om dem!

Sådana där förband

Ni vet att man bara avskyr vissa saker? Som förband. Man står där och vntar på att ett grymt band så spela. Och så kommer det ut ett asdåligt band som man ska stå ut med också. Och alla bara står och väntar på att det är över.
Jag kan meddela er att så är inte Gaslight Anthems förband. Mycket av musiken jag lyssnar mest på på har jag upptäckt tack vare att de varit förband åt Gaslight Anthem. Typ som Frank Turner, Sharks och Fake Problems. Fake problems har varit förband nu när de har varit på turné i USA, så det är ett nytt tillförskott. Men ja, Frank Turner och Sharks lär ni ju ha hört talas om tidigare!

Fake problems släppte i alla fall en ny platta för några veckor sedan (Någon vecka sedan i England... Hmph...) Och ja, den är toppen!
Just den här låten är lite poppigare än deras andra låtar, men drattans vad jag gillar den! Den är charmig! Kolla in den, nu!
Jag kan även tillägga att jag tänker säga upp mig på mitt jobb idag. Ni anar inte hur skönt det känns. Och sedan ska jag köpa tågbiljett till Birmingham. Mer om det senare!

London i Oktober?Såhär ser det ut hos mig idag. Den 11:e Oktober. Jag har gått runt på stan med solglasögon och en ärmlös klänning. Hur är det hemma i Sverige? ;)
Nejmen fan, det här är underbart! Det enda som skulle kunna göra livet lite bättre vore en SHARKS-spelning. Förslagsvis deras release show i Birmingham. Synd bara att jag inte är dum i huvudet nog att ta tåget dit utan att ha någonstans att sova...Och en bild på Anthony i hans nya face up får ni också! Jag hann bara ta fyra bilder innan batteriet dog, och den här blev minst misslyckad!
(För övrigt känns det ganska trevligt när man får meddelanden via Twitter från Sharks bassist där han undrar hur jag tänkte komma till deras release show... Jag vill!)

Det där med att blogga

Vet ni vad? Jag tror att det är dags att jag börjar skriva mer här. Med tanke på hur mycket jag ventilerar mig på bilddagboken så kan jag lika gärna börja göra det här istället där fler har chans att se, eller hur?I alla fall idag är jag ledig. Trött och ledig och väldigt nöjd! Ska slänga i mig lunch nu innan jag rusar iväg in till stan för att hämta Anth's huvud som har varit iväg för face up! Kanske blir lite bilder ikväll? Vi får se!

Livet i London är ganska bra för övrigt. Tror jag! Jobbet avskyr jag, men jag säger nog upp mig vilken dag som helst. Hellre arbetslös än anorektisk som man blir när man inte hinner äta...

Och ja, det blir väldigt mycket musik när man bor här. Ni anar inte hur underbar musikscenen är! Jag blir alldeles lycklig. Sedan jag kom hit för lite mer än 1,5 månad sedan har jag varit på tre spelningar. I Sverige var jag typ på konsert en gång om året eller något, för det finns inget bra där! Här däremot är det underbart!Och, då måste jag ju ändå göra ett miljonte försök för folk att inse hur underbart det här bandet är! De ger sig av på turné med Gaslight Anthem nu, så jag kommer sakna deras spelningar. Men de förtjänar lite uppmärksamhet! Eller massor! <3 Ni vet den där känslan man får ibland när man lyssnar på bra musik? Precis sådan känner jag mig när jag lyssnar på dem! Man blir alldeles varm inombords, som om man är kär! Och lite kär i musiken är man nog ändå.

Jaja, livet är fint. Trots att jag saknar alla underbara människor i Sverige. Och att det är jobbigt att inte riktigt känna folk här. Men jag har ju musik i alla fall! Och tro mig, det hjälper ganska mycket om man heter Hannah.

Rant.

Three weeks to go! <3 Sedan kommer Hachi!
Och tre veckor och en dag tills Linn kommer.
Och tre veckor och två dagar tills Rebecca kommer.

Humdidum. Har ni tänkt på hur tråkigt livet blir när ma har haft en kick ass dag. Och sedan är den över? I mean, where's the fun in sitting by my computer när jag igår ägnade dagen åt att skratta, dansa och sjunga? Precis.

Jag känner mig lite som Misato i Nana btw. För ja... Jag går på framförallt Sharks spelningar, och grabbarna känner igen mig, för jag är alltid där... Illa? Mhm. Men, citat:
"Hey Hannah, thanks for coming out to the shows, really means alot. See you on the 21st. C"
Jag tar det som ett gott tecken i alla fall. Och det är jävligt kul att gå på spelningarna. Och ärligt talat är det ganska kul att de känner igen mig. Även om jag börjar känna mig lite som ett stalkermongo. Men, whatever. Fast James is creeping me out. Resten av grabbarna gjorde liksom tummen upp, nickade mot mig, gick fram och sade att det var kul att e mig på en spelning igen osv. Men han bara stirrar. VAD GÖR JAG FÖR FEL LIKSOM?!? D: Jaja, whatever.
Lol! Jag fick just ett mail från twitter. Och Criso, bassisten, har precis börjat följa mig på twitter. Jesus christ, this is getting weird. Criso och Love end Disaster följer mig. Good job.
Just det, om folk har twitter så heter jag anarkistbavern där, of course. Skriver en hel del där. Mest musikrant såklart. Det blir lätt så.

Och ja, jag måste ventilera mig lite grann här som ni kanske märker!Jag har märkt att när jag väl pratar nuförtiden pratar jag verkligen MYCKET. För alltså, jag är blyg. Blyg innan jag väl lär känna folk och känner mig bekväm i situationer. Så typ, igår. Jag sade knappt ett knyst, men hade kul ändå och dansade och hade kul. Sedan helt plötsligt hamnade jag bredvid Tom, och började dansa med honom. Sedan började han snacka med mig efteråt och liksom, sedan bara pratade och pratade jag. Det är liksom, som om allt mitt prat måste ut på en gång. Eftersom jag inte riktigt har någon chans annars?
Sedan känner jag mig helt retarderad när jag kommer på mig själv med att prata sådär övermycket. Men vad fan, what to do?

Och min dag blev ganska mycket bättre. Tom svarade på mitt sms, och Criso följer mig på twitter. Life's good. ;)Saknar folk i Sverige. <3


Bajs på bdb som bajsar på sig.

RSS 2.0