Dagen tema; "duktig"

Ja, idag har jag varit duktig. Enligt mina mått i alla fall, så det säger väl en del egentligen.
Nejmen, jag tycker i alla fall att jag har varit duktig, och det är väl ändå huvudsaken? Jamen precis. Tyst nu!
Men vad har jag gjort för duktigt då?

Hannahs Duktighetlista:
  • Inlämning av loggbok till småföretagandet. Yes! Första inlämningen jag orkat göra den här terminen, 10 poäng till mig!
  • Mail skickat till Camilla om praktiken. Hoppashoppashoppas att hon låter mig jobba med UF-företaget istället...
  • Woho, sex par trosor för 160 spänn! Ärligt talat, H&M's barnavdelning är skiten liksom, yes!
  • Deo! Seriöst. Jag är bra. Det är bara att erkänna.
  • Ett stycke manga!
Låter inte så duktigt va? Åtminstone inte de tre sista. Men är bra, egentligen. För imorgon bär det av mot Österrike och Italien. Och då är sådant bra att ha, så det så! Så därför är jag duktig som helt på egen hand inser att jag ska köpa sådant! (sedan att jag säkert inte komme kunna låta bli att läsa mangan ikväll är väl en annan femma.)
Nu återstår bara packning. Skojigt va? Ser ni inte hur jag bara hoppar upp och ner av förtjusning. Okej, kanske inte. Men vem bryr sig? Italien... Milano liksom? Och vet ni vad som finns där? Förmodligen inte. Vivienne! <3 Och vem säger nej till att dreggla Vivienne liksom? Inte jag i alla fall!

Justja. Mitt hår var det ja. Vi kan ju faktiskt låtsas att jag har lagt in en supersöt bild på mig här? Eller hur? Så slipper jag plocka fram kameran, muttra om hur dåligt ljus det är, tjura och sedan inte få en enda bra bild. Good!

Blogg, dockor och annat irrelevant

Nej, vet ni vad? Nu har jag bestämt mig. I min blogg ska jag skriva precis vad jag känner för. Vare sig det handlar om att jag är på riktigt dålig humör, att jag känner mig väldigt fin just idag eller kanske bara har väldigt tråkigt. Punkt. Min blogg, jag bestämmer. Eller hur? Jag blir... Trött på att känna mig som om jag måste anpassa saker efter vad andra tycker och tänker. Jag vågar knappt lägga ut "ointressanta" saker på diverse sidor, för jag är rädd att folk ska tröttna och sluta läsa sluta vara intresserade. Men vad är poängen då? Då är det ju inte jag som lägger upp saker. Och det är ju inte meningen.

Så, nu kan jag börja med att lägga upp en bild på en väldigt fin docka som kom på posten för några veckor sedan.Mary heter hon och är alldeles underbart vacker. Eller hur? Långt, rött hår, fräknar och svepande klänningar. Hannah gillar. Punkt.Det rör sig väldigt mycket i mitt huvud just nu, ytterst irriterande. Jag vet inte riktigt varför, egentligen? Det är bara väldigt mycket. Är förmodligen lite stressad över uteblivna skolarbeten, bristen av praktikplats och annat jobbigt. Dessutom åker jag bort över lovet på fredag, och kommer inte få träffa Christoffer på alldeles för länge. Inte så kul.
Men man ska ju vara positiv, eller hur? Och imorgon ska jag klippa mig, det blir trevligt. Man kanske till och med ska försöka ta en ordentlig bild på det hela, med systemkamera och allt? Drömma går ju i alla fall. Jag vet att jag är lat.

RSS 2.0