Sådana där förband

Ni vet att man bara avskyr vissa saker? Som förband. Man står där och vntar på att ett grymt band så spela. Och så kommer det ut ett asdåligt band som man ska stå ut med också. Och alla bara står och väntar på att det är över.
Jag kan meddela er att så är inte Gaslight Anthems förband. Mycket av musiken jag lyssnar mest på på har jag upptäckt tack vare att de varit förband åt Gaslight Anthem. Typ som Frank Turner, Sharks och Fake Problems. Fake problems har varit förband nu när de har varit på turné i USA, så det är ett nytt tillförskott. Men ja, Frank Turner och Sharks lär ni ju ha hört talas om tidigare!

Fake problems släppte i alla fall en ny platta för några veckor sedan (Någon vecka sedan i England... Hmph...) Och ja, den är toppen!
Just den här låten är lite poppigare än deras andra låtar, men drattans vad jag gillar den! Den är charmig! Kolla in den, nu!
Jag kan även tillägga att jag tänker säga upp mig på mitt jobb idag. Ni anar inte hur skönt det känns. Och sedan ska jag köpa tågbiljett till Birmingham. Mer om det senare!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Hejsan hoppas du har en trevlig dag:)Jag har en liten minitävling på min blogg, Gissa kändisögonen och vinn en länkning:)Testa dig och se om du kan se vems ögonen är:)kram

2010-10-12 @ 13:26:43
URL: http://ninnah.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Tävling igång i bloggen, kanske du vill vara med. Kika in! Ha en toppen dag! KRAM

2010-10-12 @ 13:28:41
URL: http://sofiahanden.blogg.se/
Postat av: lucke

Tjenare, händer idag? :)

2010-10-12 @ 13:42:47
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: E

Måste du hitta så bra musik så att jag bara dånar och vill flytta typ nu???(Inget klår Adam, men du hittar massa top 10 hela tiden!xD)

2010-10-12 @ 13:54:29
URL: http://taruminel.blogg.se/
Postat av: Hannah/Anarkistbävern

E: Haha, japp! Det är klart. Flytta hit nu! ;) Fast Fake Problems är inte härifrån, men, men...

2010-10-12 @ 13:56:48
URL: http://anarkistbavern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0